Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fotoreis IJsland- Ice & Aurora

22 november 2019/10:30 - 28 november 2019/13:00

€1995,

Evenement Navigatie

7-daagse fotoreis naar IJsland.

Ga mee naar het land van vuur en ijs, beleef de woeste natuur van IJsland en laat je verrassen door de magie van het Noorderlicht.
Deze 7-daagse reis voert je langs watervallen, geothermische gebieden, gletsjers, vulkanen, geisers en fantastische kusten. U zult niet alleen uw fotografie naar een hoger niveau tillen maar ook kennis maken met de meest bijzondere bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Dag 1
We reizen gezamelijk naar Reykjavik. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht

Dag 2
We reizen van Reykjavik naar Vik, fotograferen van o.a Seljalandsfoss, Skogarfoss, Reynisdrangar, Dyrholaey. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht

Dag 3
We reizen van Vik naar Jökulsárlón, fotograferen van o.a Eldraun lava fields, Stjornarfoss, Hofskirkja, Jökulsárlón. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht.

Dag 4
Zonsopkomst ijsbergenstrand bij Jökulsárlón en s´middags naar uw keuze in de omgeving Jökulsárlón of Hofn. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht.

Dag 5
S´ochtends een ijsgrotten excursie (indien het weer toelaat), daarna reizen we van terug naar Vik, fotograferen van o.a Svinafellsjökull, Skaftafells secrets. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht.

Dag 6
We reizen van Vik via de golden circle of de geothermische gebieden van de Reykjanes peninsula naar Keflavik. Mogelijk avondfotografie Noorderlicht.

Dag 7
Terugreis naar Amsterdam, er bestaat de mogelijkheid om een andere retourvlucht te boeken zodat u langer in IJsland kunt verblijven voor uw eigen verlengde vakantie.

Deze reis is een combinatie van je fotografie naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd de pracht van IJsland beleven. Je zal intensief begeleid worden naar je eigen niveau. Er zal naar wens theoretische uitleg gegeven worden maar de focus is vooral op het leren door te doen. Stelt u zichzelf eens voor, midden in de nacht bij het ijsbergenmeer, miljoenen heldere sterren, gigantische ijsbergen en het dansende groen, paars en soms rode licht van de Aurora borealis, een droom voor de meeste mensen en vooral fotografen. U zult niet alleen werken aan uw fotografie, maar ook met herinneringen thuis komen om nooit te vergeten. De focus zal liggen op landschapsfotografie van elk niveau, beginner tot gevorderde. Niet alleen zullen we overdag fotograferen, ook zullen we savonds als het weer het toelaat, op jacht gaan naar het Noorderlicht en de miljarden sterren van het heelal.

Tijdens ons verblijf bij Jökulsárlón zullen we ook een excursie doen naar een ijsgrot, een wereld van 50 tinten blauw, een bijzondere ervaring die u leid langs ijs dat duizenden jaren oud is. Deze excursie wordt gedaan in samenwerking met Local guide Iceland.

Het weer in IJsland is wisselvallig met temperaturen rond het vriespunt.

Prijs: € 1995,-. dit is inclusief retourvlucht, accomodaties op basis van gedeelde kamers, ontbijt, persoonlijke begeleiding, transport op IJsland en de ijsgrot-excursie.
Excl. lunch, diner, overige consumpties, uitgaven van persoonlijke aard en verzekeringen.

Er is beperkte beschikbaarheid om een eenpersoonskamer te boeken, toeslag is € 350,-.
De reis heeft een minimale aantal deelnemers van 4 personen, maximaal 6 personen ( 1 plaats vrij).

De vlucht en accomodaties worden geboekt door CCA travel reisbureau, onder de voorwaarden van de ANVR en SGR.

Wanneer u aan heeft gegeven interesse te hebben in deze prachtige reis, dan mail ik u mijn boekingsformulier. Ik vraag u, nadat u ook onze bij het boekingsformulier gestuurde voorwaarden goed heeft door genomen, het boekingsformulier correct ingevuld aan ons terug te mailen.

Inschrijven via onderstaand Inschrijfformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
[IJslandreis Februari]

Uw bericht

Gegevens

Begin:
22 november 2019/10:30
Einde:
28 november 2019/13:00
Kosten:
€1995,
Evenement Categorie: